Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

Peter Winnen Classic 2014

Geslaagde 2014 versie

De 2014 versie van de Peter Winnen Classic gaat de historie in als een geslaagde versie. Ruim 450 deelnemers hadden dit jaar de weg naar Ysselsteyn gevonden. De weersvoorspellingen waren niet echt slecht te noemen maar toch kregen we te maken met enkele pittige maar zeer plaatselijke buien.

 

pwc2014

Wisselvallig weer tijdens de tocht

Bij terugkomst van de deelnemers hadden sommige onderweg dan ook regen gehad maar er waren ook de "Lucky ones" die geen druppel op de helm gevoeld hadden. Iets waar de deelnemers het allemaal over eens waren was de toch wel harde wind die voornamelijk op kop was.

Routes 2014

Veel lof was er ook dit jaar weer over het uitpijlen van de route en over de route zelf. Vooral de verkeersarme wegen in Duitsland werden meerde malen genoemd. De voornamelijk positieve reacties geven ons in ieder geval het gevoel dat het een geslaagd evenement was en daar waar het om de verbeterpunten gaat gaan we deze zeker mee te nemen naar de volgende edities.

Wij bedanken dan ook alle deelnemers aan deze 2014 versie en hopen jullie allemaal weer te mogen begroeten voor de 2015 versie van "onze" Peter Winnen Classic.

 

expertdeurne houbensteyn-website2015 Rabobank-website2015 vitelia-website2015 wynen bouw